Wil jij dat ook? Bewust leren omgaan met suiker?

Op een gegeven moment besluit je dat het klaar is. Jij wilt bewust leren omgaan met suiker. Dit kan om allerlei redenen. Misschien wil je wel afvallen,  gezonder leven of je fitter voelen. Wat jou reden ook is, door bewust met suiker om te gaan, en door inzicht te krijgen in jouw suikerinname, kun jij ook suikerbewust worden.

bewust leren omgaan met suiker

Suikerbank: Weet jij hoeveel suiker je dagelijks binnenkrijgt?

Diabetes is een van de meest voorkomende chronische ziekten in Nederland. De cijfers liegen er niet om. Volgens het Diabetesfonds hebben ruim 1,2 miljoen Nederlanders diabetes. Dit betekent dat 1 op de 14 Nederlanders diabetes heeft.

diabetes suikerziekte

Ook als je (nog) geen diabetes hebt, is het verstandig om bewust met suiker om te gaan. Over suiker bestaat nog veel onduidelijkheid. Door een wirwar van verpakkingen worden wij de mooiste dingen beloofd. Veelal heb je geen idee hoeveel suiker je per dag binnen krijgt. Weet jij bijv. hoeveel suiker er in jouw favoriete drankje zit? De eerste stap naar een fitter, gezonder en slanker leven is je bewust worden van je suikerinname.

Sinds begin 2016 ben ik werkzaam als gewichtsconsulente. In mijn praktijk zie ik dat er ook veel onduidelijkheid bestaat over suiker. Cliënten zien door de bomen het bos niet meer want welke informatie is nu juist? Wellicht wil jij zelf ook suikervrijer gaan leven en heb jij ook allerlei vragen.

Want

Voor deze en alle andere vragen rondom suiker heb ik als informatiepunt over suiker, de suikerbank.nl opgezet. Ook persoonlijk had ik jaren geleden allerlei vragen over suiker. Hier vertel ik jou mijn verhaal. Nu wil ik graag andere mensen helpen om bewuster met suiker om te leren gaan. Middels mijn blog hou ik jou op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.suikerbank suikervrij suikervrijer gewichtsconsulente

In de suikerbank kun je ook precies zien hoeveel suiker er aan een product is toegevoegd. Heel handig om in 1 oogopslag te zien.

 

 

Bewust leren omgaan met suiker, hoe begin je?

Wil jij bewust leren omgaan met suiker? Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Maar hoe doe je dat? Bewustwording is al de eerste stap. Door aan de slag te willen ben jij je er van bewust dat je je zoveel beter kunt voelen door suikervrijer te gaan leven. Doe dit stap voor stap. Krijg inzicht in jouw eetpatroon, lees etiketten, leer over suiker. En pas de nieuwe informatie stap voor stap toe.

Cursus 

Vind je dit allemaal lastig en zie je het niet zo zitten om zelf alles uit te moeten zoeken? Denk er dan eens aan om een cursus te volgen. Je hebt al een cursus voor 20 dagen. Hierin leer je van alles om suikervrijer te leven. Incl. boodschappenlijstjes, heerlijke recepten en allerlei extras.

bewust suikervrijer leven

Heb jij vragen over suiker? Neem dan contact met mij op.
Graag hoor ik van jou.
Een suikervrije groet,
Ida Jager